1/102/103/104/105/106/107/108/109/1010/10 (3 głosów, średnia: 10,00 z 10)
Loading...

VRATA KAMIL STOLAREK : opinie, dane adresowe, opis działalności

Numer NIP: 7311992970, Numer REGON 101748795

Podstawowe dane firmy

Firma przedsiębiorcy VRATA KAMIL STOLAREK
Numer NIP 7311992970
Numer REGON 101748795

Dane adresowe

Adres głównego miejsca wykonywania działalności ul. Łaska 3/5
95-200 Pabianice, Województwo łódzkie
Telefon 531-797-410
Adres email vrata@wp.pl
Adres WWW vrata.pl

Dane dodatkowe

Przeważająca działalność gospodarcza (kod PKD) 46.73.Z Sprzedaż hurtowa drewna, materiałów budowlanych i wyposażenia sanitarnego
Godziny otwarcia (zamówienia) Pon.-Pt.: 8:00 – 19:00
Sob. 10:00-14:00

Produkcja drzwi Pabianice, drzwi wejściowe, wewnętrzne

Sprawdź opinie o firmie VRATA KAMIL STOLAREK – produkcja drzwi

VRATA KAMIL STOLAREK – produkcja drzwi | Opinie
Tagi:                                

15 opinie na temat firmy “VRATA KAMIL STOLAREK – produkcja drzwi | Opinie

  • 1 grudnia 2017 z 11:15
    Permalink

    Polecam – drzwi jaknajbardziej ok, można byłoby jednak trochę zmiejszyć czas oczekiwania na montaż, ale ogóle ok.

    Powtórz
  • 11 sierpnia 2017 z 10:17
    Permalink

    Drzwi ok, montaż może być (choć oczywiście jak zwykle jest z tym zawracanie głowy, ale to standard ? ), pozytwnie mnie zaskoczył termin realizacji, szybciej niż kupno z marketu i montaż przez znajomego fachowca który kazał sobie czekać 3 miesiące – jaja jakieś czy co?). Vrata zamontowała drzwi w niecałe 3 tyg i to dlatego, że nie wszystkie dni mi pasowały na montaż! Ogólnie polecam!

    Powtórz
  • 25 maja 2017 z 11:28
    Permalink

    Eleganckie drzwi w dobrej cenie, montaż też spoko – polecam!

    Powtórz
  • 24 kwietnia 2017 z 15:33
    Permalink

    Polecam drzwi wewnętrzn firmy vrata, lekkie, przecyzyjnie się zamykają, biorąc pod uwagę co miałem dotychczas w w mieszakniu to przeskok jest zajebisty 🙂

    Powtórz
  • 5 kwietnia 2017 z 08:46
    Permalink

    Jestem pozytywnie zaskoczony montażem firmy vrata, mimo rozsądnej ceny jakość super.

    Powtórz
  • 6 lutego 2017 z 09:06
    Permalink

    Firma spoko, sprawnie zareagowali na reklamacje, a to dziś rzadkość.

    Powtórz
  • 24 stycznia 2017 z 18:32
    Permalink

    Polecam metalowe drzwi vrata! Wyglądają bardzo elegancko (jak drewno!) idealnie się zamykają – super!

    Powtórz
  • 16 maja 2016 z 08:17
    Permalink

    Zakupiłem drzwi z montażem, cena praktycznie jak w markecie a jakość lepsza a nie muszę się użerać z montowaniem – choć lubię majsterkować. Jednak dobrze, że wybrałem firmę bo sprawa u mnie nie była taka prosta jak mi się wyadawało, jak to w budowlance – zawsze coś wyjdzie inaczej, ale udało się zamonować drzwi super 🙂

    Powtórz
  • 16 lutego 2016 z 08:45
    Permalink

    Ogólnie ok, ale fakt, że te drzwi nie są jakoś bardzo tanie, w sklpepach są czasem tańsze, jednak jak doliczyłem montaż do cena była podobna. Firmę oceniam na 4 🙂

    Powtórz
  • 28 czerwca 2015 z 14:04
    Permalink

    Polecam w 100%. Właśnie mam świeżo zamontowane drzwi wejściowe, są super. Montaż szybki i fachowy, jak będę wymianiać drzwi wewnętrzne, to też wybiorę tą firmę 🙂
    Pozdrawiam serdecznie,
    Ania

    Powtórz
  • 2 marca 2015 z 23:52
    Permalink

    Drzwi ok, za tą cenę wiadomo, że nie można się spodziewać nie wiadomo czego, ale są solidne i eleganckie – polecam!

    Powtórz
  • 16 lutego 2015 z 16:12
    Permalink

    Jestem bardzo zadowolona z montażu firmy vrata, w odróżnieniu od innych wykonawców który remontowali mi mieszkanie, montaż drzwi był szybki i nie na brudzili za bardzo. Polecam serdecznie!

    Powtórz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *